Wie zijn wijWat doen wijRealisatieContact

Snel verbouwen is van groot belang voor de meeste opdrachtgevers, want door snel te verbouwen kan men eerder weer wonen, werken en verkopen! Wij bieden u een hoge verbouwsnelheid en een aantrekkelijke prijs, waarbij de kwaliteit blijft gewaarborgd. Van Niets Naar Iets Speedbouw B.V. is gespecialiseerd in het inpandig verbouwen van woon- en bedrijfsruimtes, waarbij we ook met het verbouwen van horecagelegenheden onze sporen hebben verdiend.

U kunt bij ons terecht voor bouwkundig-, interieur- en inrichtingsadvies (met 3D impressieschetsen), alle voorkomende installatiewerken, timmerwerken, stuuk- en schilderwerken, vloeren, (systeem)plafonds, keukens, badkamers enzovoorts.

Een goede voorbereiding is heel erg belangrijk. Dit is de basis voor een vlotte uitvoering zonder verrassingen. Door de opdrachtgever intensief te bevragen en te adviseren in het voortraject komen we dus gezamenlijk tot het beste eindresultaat. Wij zien het afronden van de overeengekomen werken voor de opleverdatum als een belangrijke uitdaging. Indien gewenst werken wij ook buiten de gangbare werktijden.

Wij komen graag bij u langs om toe te lichten wat wij voor u kunnen betekenen.